Sunday, December 12, 2010

Chill out !!

Okay 12.12.2010 first time meet Kundel and Sis Bie , huu haa huu haaa memangg bestt gilaa laa , otak masingg2 macam ntah ape2 je hahahahaa , lagi Sis Bie nie haa , kan kundel kan ? hahahahaha ! terima kasih kepada alep farhan sebab dah anta aku pegy mall , cehh geli ahh , pasto naik moto rambut pun dah macam lahanatt , pegy toilet dulu set2 rambott then jumpaa mereka2 dekat depan kedai ape ntahh , heeee , alolololo masing2 comel2 belakaa , awww i loikeeeee , then pegy MK sis bie dah kebulurann , pasto jumpe dgn 'SYAZWAN' time tuu couple lagi kott , then dia buat aku nie macam ape jee , urrrr pleasee kau tersangat tade manners weyyy , zzzzzzzzzzzz , then pegy beli ticket wayang cite AKU TAK BODOH , memangg macam bangsatt citee diaa bapakk bedekahhhh hahahahahahaha , ci kundel kite admirer kat SI SUDIN , siapakah itu ? kau tengokk ahh cite tuu dulu baru kau tahuu , heeheeee :D pasto merayap2 jap thenn balekk , alaaa tak puasss laa sayangg2 oii ! haihhh , pasto balek2 jee adee irfannn budak comel hahahaha gedikk nyee diaa geramm aku , dah laa comell , urrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rase nak cubit pipi kauu tuu gilaaa hishhh gerammmnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -,- tape2 aku saba jee tadi tengok muka kau , hahahahahaa , okay that's all , memangg enjoyy laa dgn korang2 sumee , loveyouuuuu guyssss muahhhhhhhhh <3


with kundel mok mok sayangg kauuuu heee muahhhhhhh <3


siss biee yang gila sportingg , heeheee sygg sis jugaaaa muahhhhhhhhhhh <3

1 comment:

  1. wow pic yang menarik,post la banyak lagi picyure 2...

    ReplyDelete